Yeni Nesil Aydınlatma Çözümleri

+90 232 472 07 70

info@turayaydinlatma.com

TR | EN

TR | EN
PROJELER

Aydınlatma sektörünün öncü projelerine imza attık. En güncel projelerimize mutlaka göz atın.

TURAY AYDINLATMA

HAKKIMIZDA

1996 yılında başladığımız ve bu güne uzanan aydınlatma sistemleri üretimi yolculuğumuzda daima kaliteyi yaşayan, arayan ve sunan bir ekip olma azmi yol göstericimiz oldu. Adı kalite ve güvenle birlikte anılan bir marka olabilmek için;

sektörün dünyadaki gelişimini sadece izleyen değil, bu gelişimde öncü ve söz sahibi; bir dünya markası olma hedefine ulaşmak için her gün bir adım ilerlemeyi ilke edinmiş bir ekip ve işini en iyi yapan olma mücadelesi gerektiğinin bilincindeyiz. 

TURAY AYDINLATMA
VİZYONUMUZ

“ Bir dünya markası olma hedefine ulaşmak ve işini en iyi yapan olmak için her gün bir adım daha ilerlemeyi ilke edinmiş bir ekibiz. ”

Hizmetlerimiz
Ayrıcalıklı hizmetlerimizden faydalanın.
Danışmanlık
Talebe yönelik teknik ve tasarım odaklı danışmanlık.
Planlama
Projelere uygun çözüm odaklı planlama hizmeti.
Destek
Kullanıcıların ihtiyacı dahilinde profesyonel destek.

İHTİYAÇA ÖZEL ÜRÜN GELİŞTİRME

Mimari çalışmalar çerçevesinde özellikle butik tarzı üretim yaparak, mimarların ve firmaların özel taleplerine göre istenen malzeme, tasarım ve renk çeşitleri ile projelerde kullanılacak yerlere göre geliştirilen armatürler, modern donatılmış tasarım büroları 3-D imkanlarını sağlayan yazılım programları ve üretiminde gerekli olan Bilgisayar destekli CNC-Abkant, CNC- Frezer, CNC- Tornaların sağladığı çalışma ortamları ve imkanları ile birçok projeyi tamamlamıştır.

Turay Aydınlatma olarak yurtiçi ve yurtdışında sektöründe bilinen pek çok marka ile çalışmalarımızı ve istekleri doğrultusunda butik tarzı üretimler yapmaya devam ediyoruz. Amacınıza uygun ürün tasarımı ve geliştirmeleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


TURAY BLOG

Bizimle ilgili son gelişmeleri blog yazılarımız aracılığı ile öğrenebilirsiniz.